Per direct aan de slag als verkoopmedewerker bij G-star in Andelst

Baan gegevens

 • Bedrijf: YoungCapital
 • Plaats: Arnhem
 • Plaatsingsdatum: 11-06-2019
 • Werkniveau: LBO / VMBO, MBO
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op WinkelVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Winkel Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Winkel.
 • Winkelmedewerker

  Toegevoegd op 10-06-2021 door FlevoDirect Lelystad

  Dit fantastische bedrijf zoekt jou als winkelmedewerker! Je takenpakket is heel divers. Je werkzaamheden bestaan als winkelmedewerker onder ander uit:Het openen en het sluiten van de winkel;De schappen aanvullen;Kassawerkzaamheden;Het advies geven aan klanten;Het decoreren van de winkel.Het gaat om een functie van 8,5 uur per week. De werktijd is van 09.00-18.00 uur op de vrijdag.

  Stad Vacaturebank
 • Office Assistant

  Toegevoegd op 04-06-2021 door ARTO Recruitment

  Voor onze opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Office Assistant. Binnen deze functie ben jij verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden zodat alles zo goed mogelijk verloopt voor het MT en de werknemers op kantoor. Jij gaat je bezig houden met de volgende zaken; Agendabeheer van meerdere managers; Administratieve werkzaamheden; Ontvangen van gasten; Beantwoorden van inkomende telefoontjes; Beheren van de e-mail correspondentie. 

  Stad Vacaturebank
 • Junior Administratief Medewerker

  Toegevoegd op 04-06-2021 door ARTO Recruitment

  Als Junior Administratief Medewerker ben je voornamelijk bezig met documentverwerking. Je controleert c.q. corrigeert aangeleverde stukken aan de hand van landelijke richtlijnen en huisstijl. Je komt te werken in een dynamisch team. Jouw werkzaamheden bestaan uit de volgende zaken; Je verwerkt zelfstandig de documenten, mede op aanwijzing van de interne klant; Je legt documenten ter (digitale) ondertekening voor en draagt zorg voor de verdere afwikkeling; Daarnaast ben je als administratief...

  Stad Vacaturebank
 • Junior Administratief Medewerker

  Toegevoegd op 04-06-2021 door ARTO Recruitment

  Als Junior Administratief Medewerker ben je voornamelijk bezig met documentverwerking. Je controleert c.q. corrigeert aangeleverde stukken aan de hand van landelijke richtlijnen en huisstijl. Je komt te werken in een dynamisch team. Jouw werkzaamheden bestaan uit de volgende zaken;  Je verwerkt zelfstandig de documenten, mede op aanwijzing van de interne klant; Je legt documenten ter (digitale) ondertekening voor en draagt zorg voor de verdere afwikkeling; Daarnaast...

  Stad Vacaturebank
 • Administratief Medewerker (Tijdelijk)

  Toegevoegd op 03-06-2021 door ARTO Recruitment

  Voor een organisatie binnen de energietransitie in regio 's-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker (Tijdelijk). In deze functie ben je verantwoordelijk voor de bestelopdrachten, financiële voortgangsrapportages en ondersteunen van administratieve werkzaamheden . Hierbij zal je nauw samenwerken in een team. 

  Stad Vacaturebank

WinkelVacaturebank.nl - Nieuwe winkel vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe winkel baan of nieuwe collega's? Op de WinkelVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

WinkelVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank